Shenzhen Yongsheng Innovation Technology Co., Ltd

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • Κίνα Shenzhen Yongsheng Innovation Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen Yongsheng Innovation Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen Yongsheng Innovation Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen Yongsheng Innovation Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου
Μάρκες: yongs
Αριθμός Υπαλλήλων: >100
Ετήσιες πωλήσεις: 1000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2012
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Εισαγωγή

Περίπου εμείς:

Η Co. τεχνολογίας καινοτομίας Yongsheng Shenzhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2012. Η τιμιότητα και win-win είναι η αρχή μας για πολλά χρόνια. Η έδρα μας βρίσκεται σε Shenzhen, Κίνα. Είμαστε επαγγελματικός διανομέας επιτροπής LCD και έχουμε την αποθήκη εμπορευμάτων και τον κατάλογό μας. Ο στόχος μας είναι υψηλός - τα ποιοτικά προϊόντα παρέχουν στους πελάτες την καλύτερη υπηρεσία.

 

Η εργασία μας:

Σαν κύριο διανομέα LCD στην Κίνα, έχουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους κατασκευαστές παγκόσμιου σημαντικούς LCD, όπως AUO, Innolux, η Mitsubishi, NEC, το LG, η Samsung, κ.λπ.

Η επιχείρηση έχει συσσωρεύσει έναν πλούτο της εμπειρίας στις ομάδες υπηρεσιών πωλήσεων και μεταπωλήσεων. Η επιχείρηση έχει κυρίως τα μέρη επιτροπής LCD, τα εξαρτήματα κίνησης, και τις ενσωματωμένες LCD επίδειξη οθόνες αφής.

 

 

Από το 2018, έχουμε τη ικανότητα παραγωγής μας και προσθέσαμε περισσότερη επιχείρηση.
Ως εξής:

Η βιομηχανική οθόνη、 αφής οθόνης、 LCD LCD τέντωσε φραγμών LCD、 το ιατρικό κινητό τερματικών σταθμών、 φωτός του ήλιου αναγνώσιμο οργάνων ελέγχου、 ανοικτό πλαισίων LCD πάτωμα τοίχων、 οργάνων ελέγχου、 LCD τηλεοπτικό που στέκεται την ψηφιακή οθόνη lap-top συστημάτων σηματοδότησης、 LCD συστημάτων σηματοδότησης、 LCD ψηφιακή

 


Οι δυνάμεις μας:

Έχουμε μια ισχυρή αγοράζοντας ομάδα και ικανοποιητικός κατάλογος, μια επαγγελματική ομάδα ποιοτικού ελέγχου και έναν επαγγελματικό εξοπλισμό δοκιμής.

 

Κίνα Shenzhen Yongsheng Innovation Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 

 

Ιστορία

Κίνα Shenzhen Yongsheng Innovation Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Η επιχείρηση ιδρύθηκε στο Χονγκ Κονγκ, Κίνα το 2012 με το όνομα: Τεχνολογία Yongsheng. Θα αρχίσει ως χονδρικός πράκτορας για τις οθόνες LCD το αργότερο. Μετά το 2018, θα έχει μια γραμμή παραγωγής 1.000 τετραγωνικών μέτρων. Τα προϊόντα είναι: η αφή ελέγχει, διαφημιστικός τους φορείς και άλλα προϊόντα. Θα αρχίσει να επεκτείνεται το 2018. Για την επιχείρηση της επιχείρησης, μια προσαρμοσμένη λουρίδα-διαμορφωμένη οθόνη έχει προστεθεί.
 
Από το 2014, η Co. τεχνολογίας Yongsheng (Χονγκ Κονγκ), ΕΠΕ έχει γίνει γνωστός προμηθευτής εμπορικών σημάτων επιτροπής LCD στην Κίνα. Έχει περιλήφθουν βαθειά στη βιομηχανία για πολλά χρόνια και έχει συσσωρεύσει πολλούς μακροπρόθεσμους σταθερούς συνεργάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Ευρώπης, της Αμερικής, της Ιαπωνίας, της Κορέας, της Νοτιοανατολικής Ασίας, Χονγκ Κονγκ και της Ταϊβάν. Στήριξη στην ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσία για να κερδίσει την υψηλή αναγνώριση από τους συνεργάτες βιομηχανίας. Μέσω των υψηλής ποιότητας και προϊόντων οθόνης LCD των λύσεων επίδειξης για να βοηθήσουν σημαντικές επιχειρήσεις για να επιδείξουν και να αγγίξουν τον έλεγχο των τελικών συσκευών, τα προϊόντα της επιχείρησης έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στη στρατιωτική, ιατρική, αυτοκίνητη, ευφυή μεταφορά, την ασφάλεια, τις βιομηχανικές περιοχές, τις εμπορικές επιδείξεις και άλλες βιομηχανίες.
 
Το 2016, μια νέα επιχείρηση ιδρύθηκε στη ηπειρωτική Κίνα, αποκαλούμενη Co. τεχνολογίας καινοτομίας Shenzhen Yongsheng, ΕΠΕ, το οποίο εξυπηρέτησε τους πελάτες σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.
 
Το 2018, με τις απαιτήσεις πελατών. Έχουμε την πρώτη γραμμή παραγωγής για να παρέχουμε στους πελάτες τη μιας στάσης υπηρεσία.
 
Το 2019, η στην αγορά τέμνουσα μηχανή οθόνης ζήτησης εισαχθείσα επιχείρηση LCD. Χρήση προϊόντων, επίδειξη λεωφόρων αγορών, επίδειξη υπογείων, επίδειξη ραφιών.
 
 
Το 2020, θα αρχίσουμε να παράγουμε και να αναπτύσσουμε το ιατρικό εξοπλισμό, τύπος προϊόντων: Ιατρικός κινητός τερματικός σταθμός
 
Το 2021, καθώς ο αριθμός πελατών αυξάνεται, έχουμε προσαρμόσει μια μιας στάσης λύση για τους πελάτες, από την επιβεβαίωση της διαταγής, την παραγωγή, τη δοκιμή, και τη ναυτιλία των προϊόντων στην οριζόμενη διεύθυνση. Και παρέχετε ένα πληρέστερο προσωπικό μεταπωλήσεων, συγκεκριμένα για τις διαδικασίες των πελατών και τις οδηγίες για το προϊόν.
Υπηρεσία

ΥΠΟΔΟΧΗ
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ


Η εξυπηρέτηση των πελατών είναι ο μόνος λόγος για την ύπαρξή μας, και οι ανάγκες πελατών είναι η οδήγηση forcebehind η ανάπτυξή μας. Επιμένουμε στην ύπαρξη πελάτης-κεντρικοί, ανταποκρινόμαστε γρήγορα στις ανάγκες πελατών, και συνεχίζουμε να δημιουργούμε τη μακροπρόθεσμη αξία για τους πελάτες για να επιτύχουμε την επιτυχία πελατών. Η παροχή των αποτελεσματικών υπηρεσιών στους πελάτες είναι η κατεύθυνση της εργασίας μας και το κριτήριο της αξιολόγησης αξίας. Να επιτύχει τους πελάτες πρόκειται να επιτευχθεί. Η εξυπηρέτηση των πελατών είναι ο μόνος λόγος για την ύπαρξή μας, και οι ανάγκες πελατών είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την ανάπτυξή μας.

 

 

 

 

 

Λεπτομέρειες συσκευασίας για τις επιτροπές LCD μας:

Κίνα Shenzhen Yongsheng Innovation Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Η υπηρεσία μας:

-1. Pre-sales υπηρεσία, έχουμε μια επαγγελματική ομάδα πωλήσεων και την τεχνική ομάδα, πρόθυμες να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας μέσα σε 24 ώρες.

-2. Για την υπηρεσία μεταπωλήσεων, θα σας παρουσιάσουμε πώς να εγκαταστήσουμε, να χρησιμοποιήσουμε και να αντικαταστήσουμε τη χαλασμένη ενότητα, και μπορούμε επίσης να στείλουμε την τεχνολογία στη χώρα/την περιοχή σας.

-3. Όλα τα αγαθά θα εξεταστούν πριν από την αποστολή. Εάν αυτό συμβαίνει, παρακαλώ ελέγξτε όλα τα συνδέοντας καλώδια πάλι, εάν υπάρχουν ακόμα προβλήματα, εμείς δέχεται τις επιτροπές αντικατάστασης ή επιστροφής.

Κατά γενική ομολογία, το όργανο ελέγχου LCD μας δεν θα έχει οποιαδήποτε σοβαρά προβλήματα, μπορείτε να το αγοράσετε με αυτοπεποίθηση.

- Η επίσημη εγγυητική περίοδός μας είναι περίπου ένα έτος (12 μήνες) μετά από την παράδοση.

- Σεβόμαστε κάθε πελάτη δεδομένου ότι ο φίλος μας, κάνουμε ειλικρινά επιχειρήσεις και κάνουμε τους φίλους με τους, οπουδήποτε και να προέρχονται από.