Το Boe έχει αναπτύξει 5 προϊόντα επίδειξης AMQLED

January 31, 2017

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το Boe έχει αναπτύξει 5 προϊόντα επίδειξης AMQLED

Στις 10 Μαρτίου, BOE ανέπτυξε το 5 ίντσας ενεργό electroluminescent κβαντικό προϊόν επίδειξης σημείων luminescent (AMQLED), που είναι η βασική έρευνα υλικού και συσκευών του κβαντικού σημείου στο πλαίσιο του «ελαφριού προγράμματος επίδειξης» ότι BOE είναι αρμόδιος ξέν. διαφορετικός από το LCD backlight που χρησιμοποιεί τα κβαντικά σημεία για να επεκτείνει την κλίμακα χρώματος, το προϊόν υιοθετεί άμεσα την κβαντική εκπέμπουσα φως συσκευή σημείων (QLED) που προετοιμάζεται με τη διαδικασία εκτύπωσης Inkjet για να επιτύχει την πλήρη επίδειξη χρώματος, και η κλίμακα χρώματος μπορεί να φθάσει περισσότερο από 100%.

 

Ένα κβαντικό σημείο είναι ένα πολύ μικρό κρύσταλλο ημιαγωγών με μόνο μερικά άτομα. Τα κβαντικά σημεία απορροφούν το φως, και τα διαφορετικά χρώματα του φωτός μπορούν να επιτευχθούν με τον έλεγχο του μεγέθους των σημείων. Με βάση αυτό το χαρακτηριστικό, η κβαντική τεχνολογία σημείων εφαρμόζεται κυρίως στην κβαντική τεχνολογία σημείων backlight και την ενεργό κβαντική εκπέμπουσα φως δίοδο σημείων (AMQLED).

 

Τα προϊόντα TV LCD οι ίδιοι δεν μπορούν να εκπέμψουν το φως, να χρειαστεί τις οδηγήσεις όπως backlight να πραγματοποιήσει την επίδειξη, η αγορά εμφανίστηκε ότι προηγούμενη είναι η κβαντική TV σημείων, είναι η χρήση της κβαντικής τεχνολογίας TV σημείων backlight LCD. Η κβαντική τεχνολογία σημείων backlight είναι να αντικατασταθούν οι παραδοσιακές οδηγήσεις backlight με τα κβαντικά σημεία και να γίνουν οι οδηγήσεις backlight με την κβαντική ταινία. Έναντι των παραδοσιακών οδηγώ-αναδρομικά φωτισμένων TV, το χρώμα επίδειξης μπορεί να αυξηθεί από περισσότερο από 30%.

 

Έναντι της κβαντικής τεχνολογίας σημείων backlight, η ενεργός electroluminescent κβαντική εκπέμπουσα φως επίδειξη σημείων (AMQLED) δεν χρειάζεται backlight, αλλά μπορεί να κάνει το κβαντικό σημείο την εκπέμπουσα φως συσκευή επίδειξης με την έγχυση του ρεύματος. Η δομή είναι παρόμοια με την ενεργό οργανική εκπέμπουσα φως δίοδο (AMOLED). Αντίθετα, αν και το διαφορετικό φως, πηγή φωτός AMQLED αποτελείται από το οργανικό εκπέμπον φως υλικό στο ανόργανο κβαντικό σημείο. Εντούτοις, έναντι AMOLED, AMQLED θεωρείται γενικά για να έχει τα πιθανά πλεονεκτήματα της μακριάς ζωής υπηρεσιών, της ευρείας κλίμακας χρώματος και του χαμηλότερου κόστους. Ευρέως θεωρείται ότι η τεχνολογία μετα-επίδειξης AMOLED είναι πιό ανατρεπτική, ειδικά στον τομέα της μεγάλου μεγέθους ενεργού ελαφριάς επίδειξης, η οποία θα έχει τη μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα.

 

Αυτή τη στιγμή, η ανάπτυξη της κβαντικής τεχνολογίας σημείων είναι ακόμα στα σπάργανα. Τα μέλη αναλύουν ότι τα κβαντικά σημεία όχι μόνο θα φέρουν μια αποδιοργανωτική βελτίωση στην τεχνολογία επίδειξης, αλλά και θα έχουν τις ευρείες προοπτικές εφαρμογής στη βιολογική επιστήμη, τα ηλιακά κύτταρα και άλλους τομείς, και είναι μια από τις βασικές τεχνολογίες για να αλλάξουν την κατεύθυνση της μελλοντικής ανάπτυξης.