Οι προς τα κάτω ριζικές LCD κατασκευαστών τιμές επιτροπής TV αποθεμάτων αυξάνονται

February 27, 2023

Άκρες πυρήνων: Η οριζόντια τάση τιμών της επιτροπής TV LCD που έχει διαρκέσει για αρκετούς μήνες θα σταματηθεί, και η βιομηχανία επιτροπής αναμένεται για να αρχίσει έναν νέο κύκλο του κύκλου αύξησης. «Μετά από το φεστιβάλ ανοίξεων, το αίτημα αγοράς επιτροπής των κατασκευαστών εμπορικών σημάτων TV στην Κίνα έχει αλλάξει βαθμιαία από συντηρητικό στο ριζοσπάστη. Ο κύριος οδηγώντας παράγοντας είναι ότι οι κατασκευαστές εμπορικών σημάτων αναμένουν την τιμή επιτροπής για να αυξηθούν, και το απόθεμα επάνω εκ των προτέρων για να μειώσουν την πίεση στην πιθανή άνοδο δαπανών στην πιό πρόσφατη περίοδο.» Το Zhang Hong, διευθυντής έρευνας της εμπορικής μονάδας TV της διαβούλευσης Qunzi, είπε τις ειδήσεις τίτλων της Κίνας.
Η οριζόντια τάση τιμών της επιτροπής TV LCD που έχει διαρκέσει για αρκετούς μήνες θα σταματηθεί, και η βιομηχανία επιτροπής αναμένεται για να αρχίσει έναν νέο κύκλο του κύκλου αύξησης. «Μετά από το φεστιβάλ ανοίξεων, το αίτημα αγοράς επιτροπής των κατασκευαστών εμπορικών σημάτων TV στην Κίνα έχει αλλάξει βαθμιαία από συντηρητικό στο ριζοσπάστη. Ο κύριος οδηγώντας παράγοντας είναι ότι οι κατασκευαστές εμπορικών σημάτων αναμένουν την τιμή επιτροπής για να αυξηθούν, και το απόθεμα επάνω εκ των προτέρων για να μειώσουν την πίεση στην πιθανή άνοδο δαπανών στην πιό πρόσφατη περίοδο.» Το Zhang Hong, διευθυντής έρευνας της εμπορικής μονάδας TV της διαβούλευσης Qunzi, είπε τις ειδήσεις τίτλων της Κίνας.
Αυξανόμενες υψωτικές προσδοκίες
Μετά από 14 μήνες της διόρθωσης τιμών, το σφαιρικό πριόνι επιτροπής TV LCD μιά φορά η αυγή της αναπήδησης τιμών τον Οκτώβριο πέρυσι, αλλά της ανόδου διάρκεσε μόνο για 2 μήνες πριν από να εισαγάγει μια λοξά κατάσταση. Τώρα, η βιομηχανία είναι υψωτική πάλι.
Η HU Jiarong, ένας αναλυτής στη διαβούλευση Jibang, είπε ότι αν και τα διεθνή εμπορικά σήματα υπόκειντο ακόμα στην ασαφή ζήτηση των ευρωπαϊκών και αμερικανικών αγορών και έλεγξαν αυστηρά τον όγκο αγορών, τα εσωτερικά εμπορικά σήματα TV άρχισαν στο απόθεμα για την προώθηση 618. Εκτός από τα κύρια εσωτερικά εμπορικά σήματα, τα εργοστάσια εμπορικών σημάτων TV και τα μικρά εμπορικά σήματα εξακολουθούν επίσης με την αύξηση των διαταγών, που προβάλλουν τη γενικές προσφορά και τη ζήτηση των επιτροπών TV σφιχτών.
«Κάτω από το υπόβαθρο του συνεχούς αποθέματος των εσωτερικών εμπορικών σημάτων TV, αναμένεται ότι η τιμή των επιτροπών TV όλων των μεγεθών θα αυξηθεί το Μάρτιο. Μεταξύ τους, η τιμή 32 ίντσας σε 55 ίντσα θα αυξηθεί από 3% - 5%, και αυτό 65 ίντσας θα αυξηθεί από 7% - 9%.» Η HU Jiarong είπε ότι η τιμή των επιτροπών TV αναμένεται για να επιστρέψει στο επίπεδο δαπανών μετρητών.
Το σύννεφο Ovi, ένας προμηθευτής υπηρεσίας δεδομένων στη βιομηχανία εγχώριων συσκευών, θεωρεί ότι το συναίσθημα αγοράς αλλάζει βαθμιαία, και το εργοστάσιο μηχανών TV θα προωθήσει το απόθεμα μέχρι τον Φεβρουάριο, το οποίο οδηγεί στην έλλειψη του ανεφοδιασμού επιτροπής βραχυπρόθεσμα και την άνοδο της τιμής επιτροπής. Αναφέρεται ότι οι κατασκευαστές TV δεύτερος-σειρών αυξάνουν σημαντικά τις διαταγές επιτροπής, και οι σφαιρικές αποστολές επιτροπής TV στο δεύτερο τρίμηνο αναμένονται για να αυξηθούν από σχεδόν 20% ετήσιο.
«Αυτή τη στιγμή, ο γενικός ρυθμός ανάπτυξης συγκομιδών της βιομηχανίας είναι ακόμα σε ένα χαμηλό επίπεδο, που επιβάλλεται με μια χαμηλή κατάσταση καταλόγων, και η απαίτηση για τη αύξηση τιμών είναι ισχυρή. Τα προϊόντα LCD έχουν την ευκαιρία να ικανοποιήσουν την απαίτηση και για την ποσότητα και για την τιμή.» BOE Α που λέεται σε μια πρόσφατη έρευνα.
Η τιμή των μεγάλου μεγέθους επιτροπών είναι ισχυρότερη. Το Zhang Hong εν λόγω, «αυτή τη στιγμή, η αποδοτικότητα των μικρών επιτροπών TV μεγέθους LCD είναι ελαφρώς καλύτερο, και η αποδοτικότητα του μεγάλου μεγέθους είναι χειρότερη, έτσι οι κατασκευαστές επιτροπής θα είναι επιθετικότεροι στη αύξηση τιμών των μεγάλων προϊόντων μεγέθους.»
Η απόδοση αναμένεται για να βελτιωθεί
Πέρυσι, η αποστολή των επιτροπών TV επηρεάστηκε από την ξαφνική πτώση στην τελική απαίτηση. Η τιμή των επιτροπών TV μειώθηκε κάτω από το κόστος μετρητών, και το εργοστάσιο επιτροπής περιήλθε στις σοβαρές απώλειες. Στη συνέχεια, οι κατασκευαστές επιτροπής πήραν την πρωτοβουλία να ελέγξουν την παραγωγή. Μέσω της ρύθμισης σχεδόν ενός εξαμήνου, ο κατάλογος επιτροπής έχει φθάσει σε ένα υγιές επίπεδο.
«Το εργοστάσιο επιτροπής ελέγχει ακόμα το ρυθμό ανάπτυξης συγκομιδών. Αυτή τη στιγμή, ο γενικός ρυθμός ανάπτυξης συγκομιδών της γραμμής παραγωγής επιτροπής επάνω από τη 6η γραμμή παραγωγής δεν έχει αλλάξει έναντι του τέταρτου τριμήνου του περασμένου χρόνου, και παραμένει σε περίπου 70%. Εντούτοις, με την αποκατάσταση της απαίτησης αποθεμάτων, ο ρυθμός ανάπτυξης συγκομιδών του εργοστασίου επιτροπής θα αυξηθεί στο δεύτερο τρίμηνο.» Το Zhang Hong είπε ότι με την ταυτόχρονη αύξηση του ρυθμού ανάπτυξης συγκομιδών και της τιμής επιτροπής, η απόδοση του εργοστασίου επιτροπής αναμένεται για να βελτιωθεί.
Αξίζει ότι η απότομη πτώση στα έξοδα αποστολής θα προωθήσει την εξαγωγή των εσωτερικών εμπορικών σημάτων TV, και θα οδηγήσει έπειτα την απαίτηση για τις επιτροπές. Το Zhang Hong είπε: «Βασισμένος στο εμπορευματοκιβώτιο 40 ποδιών, τα έξοδα αποστολής στη μέγιστη περίοδο είναι περίπου 20000 δολάρια, το οποίο έχει μειωθεί πίσω σε λιγότερο από 2000 δολάρια. Αυτό θα βοηθήσει πολύ τη μεγάλης κλίμακας TV LCD που πωλείται στη βορειοαμερικανική αγορά. Αναμένεται ότι η φετινή TV θα έχει τη βελτιστοποίηση ποσότητας και δομών στη βορειοαμερικανική αγορά.»
Το Yang Jingping, κύριος αναλυτής της ερευνητικής πρακτικής επιτροπής επίδειξης Omdia, είπε ότι από φέτος, τα σφαιρικά εμπορικά σήματα TV και οι κατασκευαστές cOem θα αυξήσουν τις διαταγές επιτροπής.
«Λόγω των παραγόντων όπως η εποχικότητα, ο χρόνος έναρξης νέων προϊόντων, οι προωθητικές δραστηριότητες, κ.λπ., στρατηγικές προμήθειας των κατασκευαστών TV θα είναι διαφορετικοί. Από την προοπτική της καλοκάγαθης ανάπτυξης της βιομηχανίας, είναι αποδεκτό να αφεθεί το εργοστάσιο επιτροπής να λειτουργήσει με απώλεια για πολύ καιρό, και η λογική άνοδος τιμών είναι αποδεκτή.» Ένα μέλος προσωπικού ενός επικεφαλής εργοστασίου εμπορικών σημάτων TV είπε τις ειδήσεις τίτλων της Κίνας.